Web Analytics Made Easy - Statcounter

 خرداد؛ نگاه رسانه‌های آمریکایی به تحولات خاورمیانه در هفته‌های اخیر باتوجه به افزایش تنش‌ ها در خلیج‌فارس دوچندان شده و آنها با تشریح شرایط پیش آمده، به بن‌بست خودساخته ترامپ در برابر ایران اشاره و دریک مورد، بازی جنگی شبیه‌سازی آمریکا علیه ایران را که با شکست واشنگتن همراه شد، یادآور شده‌اند.
در یکی از این تحلیل‌ها و گزارش‌ اخیر رسانه‌های آمریکا درباره ایران، «دیوید اکس» سردبیر بخش نظامی نشریه «نشنال اینترست»دریادداشت منتشرشده امروز(سه‌شنبه) خود،‌ به یک تجربه دیگر شبیه‌سازی جنگ با ایران در سال ۲۰۰۲ اشاره کرده که چگونه نیروهای آمریکایی در برابر ایران شکست سختی را متحمل شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


پایگاه خبری بی‌بی‌سی به بخشی از این تحلیل اشاره کرده است:«این روزها که تنش در خلیج‌فارس به شدت بالا گرفته شاید ارزشش را داشته باشد که بازی شبیه‌سازی شده‌ای که پنتاگون در سال ۲۰۰۲ از جنگ با ایران ساخته بود نگاهی دوباره بیندازیم. در آن شبیه‌سازی یک تفنگ‌دار دریایی مامور شد که در نقش رهبر نیروهای ایرانی ظاهر شود و علیه ارتش آمریکا بجنگد. در جریان آن بازی نیروهای درهم و برهم ژنرال پل ون رایپر و تسلیحات هوایی و زمینی او بر اساس داشته‌های نظامی ایران شبیه‌سازی شده بود... نام آن نبرد چالش هزاره ۲۰۰۲ گذاشته شده بود.»
اکس در ادامه، به تشریح سناریوی آغاز درگیری نظامی میان ایران و آمریکا در خلیج فارس می‌پردازد و اینکه چگونه ژنرال رایپر با استفاده از قایق‌های تندرو (مانند آنچه نیروی دریایی ایران دارد)، موشک‌های کروز و هواپیماهایی که در ارتفاع کم پرواز می‌کردند فقط در مدت 10 دقیقه موفق می‌شود ناوگان دریایی آمریکا را که از نقطه بدون بازگشت عبور کرده و به سمت ایران در حرکت است منهدم کند و فاتح این جنگ شبیه‌سازی ‌شود.این نشریه نومحافظه‌کار همچنین در چند مقاله جداگانه به جنگ احتمالی با ایران و سناریوهای شبیه‌سازی شده در پنتاگون پرداخته و در نوشتاری با عنوان «چرا ترامپ باید از جنگ با ایران پرهیز کند؟» به مقاله «هری کازیانیس» کارشناس موسسه نشنال اینترست (که پیش‌تر به بنیاد صلح و آزادی نیسکون شهرت داشت و توسط ریچارد نیکسون، رئیس‌جمهوری وقت آمریکا تاسیس شده) در فاکس‌نیوز اشاره کرده که گفته ترامپ تصمیم عاقلانه‌ای گرفته که به دنبال درگیری نظامی با ایران نیست.«... ترامپ با هوشمندی واقف است که جنگ با ایران نبردی بسیار خونین خواهد بود... بارها در راستای کار تحقیقاتی که در اندیشکده نشنال اینترست می‌کنم در نبردهای شبیه‌سازی شده با ایران جنگیده‌ام... یکی از آنها، در سال ۲۰۱۳ بود که یک گروه از کارشناسان غیرجناحی یک نبرد آزمایشی برابر ایران را براساس داده‌های نظامی موجود شبیه‌سازی کردند... .»کازیانس در ادامه یادداشت خود از سناریوی این جنگ شبیه‌سازی شده می‌نویسد که سرانجام برای آمریکا اینگونه توصیف شده است: ... ایران در نتیجه حملات آمریکا، ابتدا ناو هواپیمابر آمریکا را که نماد قدرت نظامی اوست هدف می‌گیرد... ۱۰۰ موشک به سوی ناو «یو.اس. دیسترویر» شلیک می‌کند... سپر موشکی ناو دچار استیصال می‌شود... ناو هواپیمابر منهدم می‌شود و ۲۰۰۰ نیروی آمریکایی کشته می‌شوند... بزرگترین تلفات آمریکا بعد از حملات ۱۱ سپتامبر... ایران منتظر پاسخ آمریکا نمی‌شود و پیش‌دستی کرده و به همه پایگاه‌های نظامی آمریکا در منطقه حمله می‌کند...کازیانس در ادامه تجربه حضور خود در این جنگ شبیه‌سازی شده با ایران می‌نویسد: «بعد از پنج روز، مهلت برنامه تمام شد و ما نتوانستیم بقیه جنگ را ادامه دهیم... این شبیه‌سازی‌ها همیشه محدودیت زمانی دارد.. پیش از پایان آن با این پرسش روبرو شدیم که حالا آمریکا باید چه کند؟ نیروهایش در منطقه در حال کشته شدن‌اند....»«من در طول چند سال گذشته بارها در این جنگ‌های شبیه‌سازی علیه ایران شرکت کرده‌ام و همیشه وضع همین بوده؛ یعنی هیچ وقت تا پایان مهلت برنامه، پیروزی قاطعانه و نهایی برای آمریکا وجود نداشته... .»این تحلیل‌گر موسسه نشنال اینترست در پایان نتیجه‌گیری کرده: «آیا جنگ واقعی به این شبیه‌سازی‌ها (که بر اساس داده‌های واقعی تهیه شده‌اند) شباهتی خواهد داشت؛ هیچکس به یقین پاسخ را نمی‌داند؛ اما چرا که نه؟ توصیه من به پرزیدنت ترامپ این است با دقت تمام به همه جوانب فکر کن...

بن‌بست ترامپ بر سر رویارویی با ایراننشریه پولیتیکو نیز امروز در یادداشتی به اوضاع تنش‌بار منطقه خاورمیانه در نتیجه سیاست‌های دولتمردان کاخ سفید اشاره کرده و به نقل از «آرون دیوید میلر» مقام سابق وزارت خارجه و تحلیل‌گر برجسته خاورمیانه از اندیشکده «ویلسون»، «استون سیمون» مقام سابق کمیته امنیت ملی کاخ‌سفید و «ریچارد سوکولسکی» مقام سابق دفتر سیاست‌گذاری وزارت خارجه آمریکا نوشت: «ممکن است «مایک پومپئو» گمان کند که جنگ تمام عیار با ایران ایده خوبی است، اما نظر ما منفی است.» این سه تحلیل‌گر وضعیت کنونی دونالد ترامپ رئیس‌جمهوری آمریکا در مواجه با حملات به پالایشگاه نفتی عربستان را اینگونه ترسیم کرده‌اند: «به لطف بد عمل کردن وزارت خارجه و تاکید بر سیاست فشار حداکثری، حالا آقای ترامپ باید میان بد و بدتر انتخاب کند... گزینه نظامی بسیار بدتر خواهد بود زیرا ممکن است هیچ اثربخشی مشخصی نداشته باشد؛ ضمن آنکه امکان دارد بسیار سریع دامنه پیامدهای آن از کنترل خارج شود.»«ما سه نفر روی هم ۸۰ سال برای دولت‌های مختلف آمریکا کار کرده‌ایم و به خوبی واقفیم که چه قدر مهم است که آمریکا برای حفظ اعتبارش خود را «قوی و استوار» نشان دهد اما همزمان معتقدیم تنها راه خروج از این کلاف - اگر راهی باقیمانده باشد – گفت‌وگو و مذاکره است، گرچه روزنه امید آن بسیار ناچیز است.»این سه تحلیلگر امور خاورمیانه در ادامه به بحث این روزهای محافل سیاسی واشنگتن پرداخته‌اند که طی آن حمله جورج بوش پدر به عراق بعد از اشغال کویت با حملات آرامکو مقایسه می‌شود.«این دو قابل مقایسه نیستند. آنجا صدام ۱۰۰ هزار نیرو به خاک کویت فرستاد. مردم این کشور را تهدید و تلاش کرد که همه تاسیسات نفتی این کشور را نابود کند و در نتیجه (با آتش‌زدن چاه‌های نفت کویت) یک فاجعه زیست محیطی پدید آورد. علاوه بر این، تفاوت میان این دو واقعه فقط در درجه‌بندی شدت و میزان وخامت آنها نیست بلکه در آن زمان جورج بوش پدر یک اجماع جهانی پشت خود داشت. جنگ کویت منطقی به نظر می‌آمد. هر چند همان جنگ هم مقدمه‌ای شد بر ورود آمریکا به جنگ با عراق در 30 سال گذشته که چند تریلیون دلار خرج بر دست واشنگتن گذاشته و موجب مرگ هزاران آمریکایی و عراقی شده است. یادآوری این چیزها برای آنها که با ایران دشمنی دارند شاید مهم باشد.»
برچسب ها: جنگ شبیه‌سازی ، جنگ ایران و آمریکا

منبع: خرداد

کلیدواژه: جنگ شبیه سازی جنگ ایران و آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۳۵۸۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هفته بیست و پنجم لیگ برتر| تراکتور به دنبال انتقام از استقلال/ نبرد گلادیاتور‌های پرسپولیس و سپاهان در ال‌کلاسیکوی ایران

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری علم و فناوری آنا، تیم‌های استقلال و پرسپولیس در چارچوب هفته بیست و پنجم لیگ برتر فوتبال ایران در تبریز و تهران به مصاف تیم‌های تراکتور و سپاهان خواهند رفت. 

تراکتور - استقلال 

سرخپوشان تبریز از ساعت ۱۷ در ورزشگاه یادگار امام میزبان آبی‌پوشان تهران هستند. دو تیم در حالی برابر هم قرار می‌گیرند که انگیزه‌های متفاوتی دارند. تراکتور ۴۰ امتیازی دیگر شانسی برای قهرمانی ندارد، اما این امید را دارد که بتواند سهمیه لیگ نخبگان را به دست آورد؛ بنابراین با تمام توان بازی خواهد کرد تا با حمایت حداکثری هواداری پرشور خود برنده این بازی باشد و شکست دور رفت را تلافی کند. جدایی ناگهانی پاکو خمز باعث شد تا مدت کوتاهی محمد نصرتی سرمربی باشد و پس از آن قرار بر این شد یحیی گل‌محمدی هدایت تراکتور را بر عهده بگیرد، اما مشکل او هنوز حل نشده تا حمید مطهری به عنوان کمک اول گل‌محمدی، مسئولیت فنی تیم را بر عهده داشته باشد. اتفاقی که برای اولین بار در دیدار قبلی سرخپوشان مقابل ذوب‌آهن در جام حذفی رخ داد.  

استقلال که با ۵۳ امتیاز در صدر جدول رده‌بندی ایستاده برای حفظ این جایگاه مهم می‌بایست در بازی خارج از خانه برنده باشد. تیم جواد نکونام در این فصل بیشتر پیروزی‌های خود را اقتصادی به دست آورده و به نظر می‌رسد با همین تدبیر به دنبال عبور از تراکتور است. آبی پوشان با اختلاف یک امتیاز در صدر هستند و اگر برنده نشوند احتمال آنکه صدر جدول را از دست بدهند بسیار زیاد است. نکونام در بازی فردا آرمین سهرابیان و رافائل سیلوا را به دلیل مصدومیت و سید حسین حسینی را به علت محرومیت در اختیار ندارد. ضمن اینکه مویت یامگا و مهدی مهدی‌پور را تا پایان فصل از دست داده است.  

استقلال و تراکتور تا به حال ۵۵ بار به مصاف یکدیگر رفتند که ۲۷ مسابقه با پیروزی آبی‌پوشان پایتخت و ۱۴ بازی با برتری سرخپوشان دیار آذربایجان همراه بوده و ۱۴ دیدار از رویارویی‌های دو تیم نیز با تساوی به پایان رسیده است.در بازی فصل گذشته  تراکتور 7 گل از استقلالِ ساپینتو دریافت کرد و در بازی رفت نیز متحمل شکست شد تا تراکتوری ها حالا به دنبال انتقام از استقلال باشند.

پرسپولیس - سپاهان

سرخپوشان تهران در حالی از سپاهان میزبانی می‌کنند که برای جا نماندن از استقلال و چه بسا صدرنشینی، نیاز به برتری مقابل سپاهان دارند. شاگردان اوسمار در ال‌کلاسیکوی ایران انگیزه بسیار بالایی دارند، چون بازی رفت را در ورزشگاه نقش جهان به حریف واگذار کردند و از طرفی در دیدار قبلی خود که در جام حذفی بود برابر آلومینیوم اراک شکست خوردند تا فرصت کسب سه گانه را از دست بدهند و بنابراین در این دیدار به دنبال برتری هستند تا بتوانند ۵۵ امتیازی شوند و در کورس قهرمانی باقی بمانند حتی اگر استقلال متوقف نشده باشد. اوسمار در بازی فردا نمی‌تواند از علیرضا بیرانوند و امید عالیشاه مصدوم و دانیال اسماعیلی‌فر محروم بهره ببرد و گل‌هایی که امیررضا رفیعی برابر آلومینیوم اراک خورد، سرمربی برزیلی را نگران کرده تا از درون دروازه مطمئن نباشد.  

سپاهان ۴۵ امتیازی که در سه بازی آخر خود در لیگ برتر و جام حذفی برنده بوده، اگر بتواند در ورزشگاه آزادی فاتح ال‌کلاسیکو نام بگیرد، کماکان امیدوار به قهرمانی باقی می‌ماند، به خصوص اگر تراکتور ۳ امتیاز دیدار با سپاهان را در خانه نگه دارد. ژوزه مورایس در بازی فردا چند غایب دارد. محمد دانشگر، پیام نیازمند و آریا یوسفی مصدوم هستند و کادر پزشکی طلایی پوشان در تلاش است تا رضا اسدی و فرشاد احمدزاده را به این بازی برساند. غایبانی مهم به خصوص اسدی که تک گل بازی رفت را به ثمر رساند.

سپاهان و پرسپولیس تا کنون ۸۱ مرتبه مقابل هم ایستاده‌اند که ۲۷ بار سرخپوشان تهران برنده شده‌اند، ۲۱ بار نماینده اصفهان برنده شده و ۳۳ بازی هم با تساوی به پایان رسیده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • فیلم| حمایت جانانه بازیگر زن برنده اسکار از جنبش دانشجویی آمریکا
  • بومی‌سازی دوربین های ضد انفجار برای صنعت دریایی در شرکت دانش‌ بنیان
  • مغز انسان شبیه‌سازی شد
  • مغز انسان به شکلی بی‌نظیر شبیه‌سازی شد
  • پول انتخابات و جنگ؛ اهداف واقعی‌تر سفر بلینکن به منطقه‌
  • اجازه فعالیت به ۳ کارخانه سیمان در یک دشت ممنوعه / مجوزهای عجیب دولت بر ضد محیط زیست که در هیچ‌ جای جهان شبیه آن وجود ندارد / نابودی آب و خاک و زمین در نزدیکی تهران (فیلم)
  • هفته بیست و پنجم لیگ برتر| تراکتور به دنبال انتقام از استقلال/ نبرد گلادیاتور‌های پرسپولیس و سپاهان در ال‌کلاسیکوی ایران
  • مس رفسنجان حریف تراکتور شد
  • تازه‌ترین شواهد از وجود سیاره X در لبه تاریک منظومه شمسی
  • وحشت بلومبرگ از قدرت ائتلاف‌سازی ایران